ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte hazırlamış olduğumuz etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Ayvalı Şehit Salim Maraş İmam Hatip Ortaokulundaki Ek Binamızda Görev yapan öğretmenler arkadaşlarımız, Okul Müdürümüz Hayati Doğan'ı ziyaret ettiler. Yeni görev yerleri olan Etlik Özel Eğitim Uygulama Okulunda başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı’nın kararı uyarınca , Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Ock

ATATÜRK'ÜN ANKARAYA GELİŞİNİN 104. YILI KUTLU OLSUN

Kurtuluş Savaşı'nın en iyi şekilde Ankara'dan yönetileceğini düşünen Atatürk, Ankara'nın coğrafi konumu ve cephelerle olan eşit uzaklığı nedeniyle Ankara'ya gelmeyi kararlaştırdı ve 27 Aralık 1919 tarihinde saat 14:00'te Dikmen sırtlarından Ankara'ya geldi.

Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyoruz..

Ara

Yerli Malı Haftası(Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.

Biz de okulumuzda bütün öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Yerli Malı Haftasını kutladık.

Ara

Okulumuzda "Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite Etkinlikler Projesi" kapsamında, bütün öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte , sabah sporumuzu yaptık.

Ara

Dünyada ilk insanların görülmeye başlanmasından bu yana diğerlerinden farklılık gösteren fertler hep olmuştur. Bu bireylere bakış açısı zaman içerinde boyut değiştirmiş, ilk zamanlarda istenmeyen, toplumdan uzaklaştırılan, soyutlanan hatta ölüme terk edilen bireyler; bugün farklı teknik ve bireye özgü eğitim ve yaklaşımlarla topluma kazandırılmaya çalışılmaktadır.

Türk Milli Eğitimini düzenleyen genel esaslar doğrultusunda özel eğitim hizmetleri yürütülmektedir. Bu hizmetler ülkemizde erken yaş, sosyal ve fiziksel çevresinden mümkün olduğu kadar ayırmadan, eğitsel performansları dikkate alınarak, bireyselleştirilmiş eğitim programı ile ailenin eğitime aktif katılımı esaslarıyla yürütülmektedir.

Hayati DOĞAN

Okul Müdürü

Ara

Okul hemşiremiz Fatma ABANUZOĞLU tarafından, Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında " Sağlıklı Dişler Sağlıklı Gülüşler" etkinliği yapıldı.

Ara

Okul hemşiremiz Fatma ABANUZOĞLU tarafından, "Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktivite ve Suyun Vücudumuz için Önemi" hakkında bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Beden eğitimi öğretmenleri Aslı ESEN ve Hatice ŞAN tarafından, okul öğretmenlerimize sene boyunca uygulanacak olan " Fiziksel Aktivite Etkinlikleri " hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kas

Okulumuzda, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.

Kas

14 Kasım Dünya Diyabet Günü nedeniyle okul sağlığı hemşiremiz Fatma ABANUZOĞLU tarafından velilerimize  diyabet hakkında bilgi verildi.

MAVİ HALKA, 2007’de dünya çapında diyabet farkındalığının  sembolü olarak kabul edildi; diyabet toplumunun diyabetle mücadelede birleşmesini ifade etmektedir.

Daha Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kendini Diyabetten Koru.

Kas

Vefatının 85. Yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü Rahmet Minnet Ve Şükranla Anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılını büyük bir coşkuyla kutladık.

Ankara’nın Başkent Oluşunun 100. Yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.